Arrandeterra col.labora amb el programa d’educació per la salut per a pacients amb Fibromiàlgia.

Enguany, després de l’èxit en els resultats i les notícies  adquirides la darrera vegada;  Arrandeterra col·laborarà de nou amb el programa d’Educació per la Salut, dirigit a persones amb Fibromiàlgia, a la província de Girona.

És el primer seguiment enregistrat que es fa amb aquest tipus de pacients i Coaching assistit amb cavalls.

L’Equip d’Arrandeterra col·laborarà amb el personal d’Infermeria que porta treballant amb aquests pacients tot l’any, duent a terme un procés de Coaching assistit amb cavalls per a persones amb Fibromiàlgia.

Us informarem dels resultats!

Notícies-Fibromiàlgia

Què és la Fibromiàlgia?

La fibromiàlgia és una síndrome crònica que es caracteritza per un dolor difús, cansament i altres símptomes. No és contagiosa, i recents estudis semblarien indicar que pot haver-hi una predisposició genètica.

Encara hi ha molts dubtes al voltant de la natura de la malaltia i actualment no hi ha cura, encara que existeixen formes de millorar la vida dels afectats.

Fins i tot en l’actualitat, pel seu desconeixement i dificultat de tractament, alguns professionals de la medicina s’han mostrat escèptics o han rebutjat l’existència de la malaltia malgrat que aquesta va ser reconeguda com a tal el 1982 per l’OMS.

Més informació: Fibromiàlgia.