El contacte amb la naturalesa i els animals, provoca, de manera espontània, un estat de benestar i relaxació profunds; allibera la nostra ment, i ens col.loca en el present, que és en l’únic espai de temps on podem fer qualssevol acció.

L’ansietat és la forma que té el nostre cos de parlar i d’expressar allò que la nostra boca no diu. La forma d’erradicar-la és, buscant la causa i afrontant la realitat fent les accions pertinents.

Arrandeterra ofereix unes sessions guiades per un equip d’infermeria, i coachs especialitzats amb cavalls, on l’objectiu és ensenyar als assistents, tècniques de relaxació i millora de l’ansietat, així com la búsqueda de l’origen dels síntomes.

Una vegada descobert l’origen del desequilibri, cada persona treballarà els objectius que s’hagi marcat personalment, i es comprometrà a fer les accions que pertoquin per aconseguir-los.

L’equip multidisciplinar d’Arrandeterra es compromet a acompanyar i recolzar a les persones en el procés de creixement personal i a restabliment l’equilibri cos-ment.

Dies: a convenir segons grup. 2 sessions al mes de 1 hora i mitja cadascuna.

Horaris: a convenir segons el grup.

Preu: 45 euros al mes per persona.

Més informació i reserves: 669 253 487. Maria.