fbpx

Centre

Arrandeterra, Coaching amb cavalls, neix amb la finalitat d´aportar benestar a les persones i donar-los l´espai adient i sagrat per a la seva reflexió, creixement i aprenentatge personal. Arrandeterra significa fermesa, coherència, atreviment, connectar amb el nostre JO i el nostre entorn, presència, serenitat, equilibri i seguretat. Tot això es representa amb el dibuix de les quatre potes del cavall, que ho plasmen a la perfecció.

Filosofía?

La filosofia d’Arrandeterra parteix de l’evidència que el contacte amb la naturalesa ens relaxa, ens fa sorgir els sentiments més nobles de relació amb el món i ens recorda que en som part íntegra.

Els animals no humans són els únics capaços de viure el present al 100% .Aprenen de situacions viscudes en el passat per enfrontar-se amb més èxit a les circumstàncies del moment. No s’estanquen en temps irreals com són el passat i el futur. Solucionen conforme viuen.

Ens poden ensenyar, entre moltes altres actituds d’afrontament a la vida, a viure el moment, tal com ho fan ells, ja que l’única manera de relacionar-nos-hi amb èxit és evadint-nos del nostre cervell humà i posant-nos per uns instants a la seva pell, intentant pensar com l’animal que són.

Aquesta meravellosa capacitat és únicament humana i traslladada a la nostra vida social pot ser un exercici fantàstic d’humilitat, comprensió i acceptació de la vida.

Els cavalls, per naturalesa, són uns grans educadors emocionals. Atès que la seva supervivència depèn d’estar alerta a les subtileses del seu entorn, capten el nostre nivell energètic, fins i tot estant a una gran distància.

El cavall funciona com un immens receptor i amplificador d’emocions i intencions. Per això, el seu feedback davant el nostre estat emocional és immediat. Això ens dóna una oportunitat única de veure quin comportament emocional tenim i trobar les eines necessàries per modificar-lo.

La nostra actitud davant de fets que ocorren a la nostra vida determina el desenllaç d’aquests esdeveniments. Gestionar les nostres emocions adequadament pot tenir repercussions altament satisfactòries per a la nostra vida.

Els cavalls i la resta d’animals, si ens els mirem amb els ulls de la curiositat, ens poden ensenyar una manera de viure i conviure amb el món ben satisfactòria.