Coaching séance a assisté à cheval, comme vraiment ??

Coaching session où siégeaient les chevaux:

Réalisé par l'entraîneur intitulé dans le coaching de se spécialisent cheval assistée, donc aussi est un spécialiste équin.

la cheval est présent dans toutes les sessions, et client peuvent ou non avoir une expérience antérieure avec cet animal.

Le client se sent toujours à l'aise avec l'animal, car il peut développer la séance si près ou aussi loin que l'animal est à l'aise dans les deux.

presque en cap cas es monta al cavall.

Les sessions són a l’aire lliure, de manera que l’usuari està en un entorn molt agradable, en contacte amb la naturalesa, es pot moure lliurement, caminar, córrer, estirar-se, sentar-se al terra, saltar, cridar…. el que li faci falta. La metodologia afavoreix a obrir-se amb els 5 sentits, a relaxar-se, a entrar en el temps de lNOW, i a utilitzar la nostra part més emocional, serenant una mica a la nostra racionalitat exaltada.

En definitiva, essent més cavalls i menys humans….

I què hi pinta el cavall?

El cavall és un animal presa, i com a tal, té altament desenvolupades les seves capacitats per a detectar canvis emocionals, interpretar llenguatge no verbal i actituds de confiança/desconfiança, congruència/incongruència, calma/nerviosisme; per així poder sobreviure i escapar-se de depredadors com som nosaltres.

Els cavalls només viuen un temps, que és el PRESENT, estan connectats a la vida amb els 5 sentits, sense perdre’s detall de l’ARA mai.

No jutgen ni discriminen, són justos i congruents amb els seus pensaments, sensacions i accions. No tenen compassió, ni es planyen, no es plantejen el perquè del que els passa, sino que opten per: ACCIÓ-REACCIÓ.

Per tant, durant les des séances de coaching ont assisté, el cavall reacciona en tot moment als canvis emocionals, i l’expressió corporal de l’usuari.

la Entraîneur, segons els objectius a assolir que hagin identificat amb l’usuari, proposa diferents dinàmiques i activitats amb els cavalls.

la Entraîneur observa d’una forma objectiva el que està passant, i li expressa al client en forma de preguntes poderoses que incitin a la reflexió i búsqueda de solucions.

A la fin de chaque séance d'entraînement assisté es pacta un compromís o mini-repte a assolir per part del client de cara a la pròxima sessió, per tal d’anar-se apropant cada vegada més a l’objectiu final.

Exemple:

Entraîneur: El cavall ha caminat de manera continuada fins arribar en aquell cono, que m’has dit que per tu representava la por…. allà s’ha parat, et suggereix alguna cosa?

utilisateur: Si, el que em suggereix és que la por em bloqueja i no em deixa avançar…

Entraîneur: Podries haver fet alguna cosa perquè el cavall hagués continuat caminant? Ho vols tornar a provar? …

Entraîneur: Ara el cavall ha passat pel cono de la por sense parar-se, què ha canviat?….

coaching assistit

Podeu trobar més informació de “aidé les chevaux de coaching»

Article redactat per: Maria de las Heras de Ribot. (Coach especialitzada amb Coaching amb cavalls, Equinoterapeuta i Infermera)
Cette entrée a été publiée dans Entraînement avec les chevaux, aidé les chevaux de coaching, interventions assistées par l'animal.. Ajouter aux favoris permalien.

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée. les champs requis sont indiqués *