fbpx

Arrandeterra collaborates with the program of health education for patients with fibromyalgia.

This year, after the successful results and news purchased the last time; Arrandeterra collaborate again with the programHealth EducationAimed at People with Fibromyalgia in the province of Girona.

It is the first track recorded is done with such patients and assisted with coaching horses.

L’Equip d’Arrandeterra col·laborarà amb el personal d’Infermeria que porta treballant amb aquests pacients tot l’any, duent a terme un procés de Coaching assisted horses per a People with Fibromyalgia.

Us informarem dels resultats!

New Fibromyalgia

Què és la Fibromiàlgia?

La fibromyalgia és una syndrome crònica que es caracteritza per un pain difús, fatigue i altres símptomes. No és contagiosa, i recents estudis semblarien indicar que pot haver-hi una genetic predisposition.

Encara hi ha molts dubtes al voltant de la natura de la malaltia i actualment no hi ha cura, encara que existeixen formes de millorar la vida dels afectats.

Fins i tot en l’actualitat, pel seu desconeixement i dificultat de tractament, alguns professionals de la medicine s’han mostrat escèptics o han rebutjat l’existència de la malaltia malgrat que aquesta va ser reconeguda com a tal el 1982 per l’WHO.

More information: Fibromyalgia.